dimecres, d’abril 19, 2006

London II: Wagamama

Chocolate fudge cakeSeguint les recomanacions de la Raki i el Nopisto, vam anar a dos Wagamama dels molts locals que tenen a Londres. Semblant al Busaba (que comentarem més endavant) i a l’estil de l’Udon d’aquí de Barcelona (hi hem d'anar!). Menjar ràpid i de qualitat en un ambient agradable i de disseny, amb taules grans a compartir, cambrers joves i fashion... Amb un plat ja en tens prou perquè són abundants; això sí, aquí, a diferència del Busaba, hi ha postres (mireu la foto).

Segons expliquen al web de l’Udon, al Japó hi ha tres classes de noodles:
  • udon (fideu gruixut japonès)
  • soba (fideu prim integral)
  • ramen (fideu prim estil xinès)
De l’apartat de Teppan: noodles cooked on a hot, flat griddle (“rotllo wok”) vam tastar:
  • Yaki soba: teppan-fried ramen noodles with egg, chicken, shrimps, onions, green and red peppers, beansprouts and spring onions, garnished with sesame seeds, fried shallots and red ginger (5.95 ₤, 8.6 €). Per al meu gust el millor plat dels que vaig tastar: els noodles fets així em van recordar als espaguettis amb verdures que fa el Ru. Exquisits.
  • Ginger chicken udon: teppan fried udon noodles served with chicken marinaded in ginger, garlic and lemongrass, served with snow peas, red onion, beansprouts, chilli, egg and spring onion, garnished with pickled ginger and fresh coriander (7 ₤, 10.13€). Uns fideus massa gruixuts per al meu gust, però també molt bons. Potser els que més van agradar al Ru
De l’apartat de Chilli men: noodles in a spicy sauce (noodles amb salsa ben picant, per a mi massa, tot i que la carta ja ho adverteix)
  • Chicken Chilli men: stir-fried chicken, courgettes, green peppers, spring and red onions in a chilli sauce made from fresh chillies, ginger, garlic, onion, lemongrass and red pepper, served with ramen noodles (8 ₤, 11.5 €). Molt picant
De l’apartat de Ramen: big bowls of noodles in soup (els noodles en sopa)
  • Wagamama ramen: soup and noodles with half a boiled egg, seasonal greens, kamaboko-aka, wakame, prawn, crabstick, sliced grilled chicken, fried tofu, menma and spring onions (7 ₤, 10.13€): sopa de noodles plena de "coses"; era curiós (mireu la foto) i bo, però potser no repetiria.
En les dues ocasions vam compartim un postre:
Enllaç a les fotos de restaurants

2 comentaris:

Ru ha dit...

Desgraciadament no vam tastar el famós i hipercalòric esmorzar anglès, però, poc o molt i gràcies a les recomanacions, ens hem fet una idea de la variada gastronomia internacional que es pot tastar a Londres. Aquests restaurants orientsls -xinesos, japonesos, tailandesos- no tenen res a veure amb els rancis i dubtosos restaurants que, sota l'epítet genèric de 'xinès' tant han proliferat als carrers de les nostres ciutats.

Ara encara ens queda anar a l'Udon, a veure si està a l'alçada...

Anònim ha dit...

Nengs,

He dinat a la 1 i ja torno a tenir gana per culpa de les vostres descripcions del menjar japo de Londres. L'Udon de l'illa està molt bo i els fideus instantanis de la seva botiga [també la birra Sapporo] són molt fàcils de fer i són boníssims.
Val la pena anar-hi passant primer pel Xocoa... jo.jo,jo.

Per cert he penjat la fotu del pastís de brick Lane al fotolog.