dissabte, d’octubre 20, 2007

Blocs sobre pans i panificadores


INFORMACIÓ /PRODUCTES


RECEPTES


BLOCS SOBRE PANS I PANIFICADORES (Des del 16/10/2007 ja tenim panificadora!). Compte! Llistat no actualitzat del tot perquè la majoria de blocs tenen el pa com un altre producte més. El llistat que intento tenir més actualitzat (tot i que és una tasca gairebé impossible perquè surten cada dia més blocs) és el de blocs gastronòmics. Aquí només actualitzo quan surten els que només són de pa.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Estupenda lista de enlaces , voy a guardarla. Sique habeis tomado en serio lo de hacer pan!!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pels enllaços, em facilitarà molta feina!
Apalins, a fer pa!!!
Sònia

Unknown ha dit...

Jo vaig fer un pa de cervesa que va quedar "de muerte" t'ho recomano....

http://vidaculinaria.blogspot.com/2007/10/pa-de-cervesa.html

Anònim ha dit...

Hola, Ro. Tot xafardejant per internet he trobat aquest recull d'informació sobre el pa i m'ha semblat fantàstic. Moltes gràcies, m'anirà de perles per practicar amb la màquina que m'han dut els Reis.
Per cert, és una Moulinex com la teva i et volia demanar una cosa: a vosaltes la crosta superior us surt molt blanca? És que a mi em surt molt blanca comparada amb la resta del pa (amb daurat mitjà). No sé si és normal (perquè per dalt la màquina no cou) o si hauria de quedar una mica més uniforme tot plegat.
Gràcies!

Ro ha dit...

Hola Martulina (perdó per retard): sí que la nostra panificadora té aquest problema de tenir la part de dalt més apartada del "foc" i de vegades queda un pel més "tova" la part de dalt i no tan torrada com els voltants. Nosaltres de vegades li posem el daurat més alt pq no es crema i de vegades surt més torradet. No sé dir-te més, la veritat!

Anònim ha dit...

Gràcies, Ro! Ja veig que no és un defecte de la meva maquineta, doncs. A seguir fent experiments!

Marisabel ha dit...

Fabuloso.... vaya lista mas completa.
Yo os comentaría que en la panificadora para que quede más doradito por arriba, lo que hago es ponerle por fuera y en la parte del cristal (solo, no tapar las rejillas de ventilación) un trozo de papel de aluminio, así refleja el calor y se dora un poquito más, ah!!! y dejarlo en la cubeta hasta que se enfrie.

Ro ha dit...

Gracias por los consejos Rosalisabel, los tendremos muy en cuenta viniendo de una profesional del pan como tu!

Su ha dit...

Mil gracias

La cocina de Babette ha dit...

Hola Ro,

¿Cómo te va? Espero que estupendamente. Bueno, te escribo para decirte que tengo nueva dirección de blog: www.lacocinadebabetteblog.com.

Saludos panaderos,

Bea

Ro ha dit...

Bea, un poco tarde pero ya he corregido la dirección del blog