dijous, de gener 31, 2008

Can Frai II

arròs caldós amb llamàntol

Hem anat a Can Frai en diverses ocasions, però una de les coses que més ens agrada és l'arròs caldós amb llamàntol que fan: una meravella. De fet, el primer cop que el vam menjar ens va incitar a fer-lo nosaltres mateixos (i també va quedar molt bo). Doncs diumenge passat hi vam tornar i també vam demanar l'arròs. És un lloc molt curiós, una masia antiga restaurada, amb el seu pou i safareig originals. Recomanable.

Restaurant Can Frai: Sant Pere, 11 08911 Badalona Mapa Telèfon: 93 384 07 18

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu, jo entenc molt dels arrosus perquè m'agrada menjar de carta i no de menú (que és de pobres com diu el mític Sostres) i el millor no és el de Can Frai... el millor és el que fan al grup Soteras.

Per cert, l'últim dia vaig trobar-hi un cuc (i això no és broma i tinc testimonis)

Anònim ha dit...

NOSALTRES SOVINT MENGEM EL MENÚ DE CAN FRAI I ELS DIJOUS FAN UNS ARROSSOS QUE ESTAN MOLT BONS
A LA CARTA NOMES HEM ANAT UN DIUMENGE, JA QUE ELS ALTRES COPS QUE HO HEM INTETNTAT ESTAVA PLE, I TAMBÉ ENS VA AGRADAR FORÇA.

També coneixem el restaurant de la Diagonal i em sembla estrany que a Can soteras hi hagues un cuc a l'arros

MIQUEL I NOE

Ro ha dit...

Miquel i Noe, ens apuntem allò dels dijous d'arròs a Can Frai, que sona molt bé. I hi ha una confusió: el Soteras que comenta el Sr. Rius i Pajerols és el de la seva feina, un del grup Soteras que no és el de la Diagonal. No hem estat però segur que allà es menja molt i molt bé.

Ru ha dit...

Però és el mateix grup, ein? Que consti. Ara, suposo que els nivells d'exigència seran proporcionalment més alts a mesura que el preu del cobert creix...