diumenge, de juliol 01, 2007

La Cabana

Cruixent de patata amb brandadaFa uns dies que vam tornar d'unes "vacances" pel Berguedà aprofitant permisos diversos de maternitat i paternitat. Hem fet molt poques incursions en la seva cuina perquè amb el Roc és una mica complicat. Això sí, volem remarcar els menús de migdia que ofereix La Cabana. El menú ens va deixar molt bon gust de boca i ben aviat segur que hi tornem per tastar la seva carta. Cal destacar que el mateix restaurant té unes vistes de Berga impressionants ja que està situat dalt d'una muntanya.

El dia que hi vam anar vam poder apreciar el seu "Cruixent de patata amb brandada" que il·lustra aquesta entrada: les patates fregides fent una reixa i entremig la brandada de bacallà amb un fons de salsa de tomàquet dolça (tot boníssim, el millor sens dubte). De segon vam gaudir de "Bacallà fresc amb rissoto de ceps" i "Llaminera de porc al estil Wellington" (la llaminera, el "solomillo" dins de pasta de full). Les postres també molt interessants i molt ben decorades. Tot molt bo i per 11 €. A continuació algunes fotografies:

Bacallà fresc amb rissoto de cepsBacallà fresc amb rissotto de ceps


Llaminadura de porc al estil WelingtonLlaminera de porc al estil Wellington


postresPostres


Restaurant La Cabana. Entrada Nord de Berga, Carretera de Sant Llorenç de Morunys, 08600 Berga, 93 821 04 70