dijous, de març 16, 2006

Tiramisú individual

tiramisú individualAhir, preparant el tiramisú col•lectiu (segons la recepta que ja vam comentar) per un sopar que tenim avui a casa, vaig innovar intentant fer dos tiramisús individuals. La idea era aconseguir que millorés la presentació perquè, quan es talla, moltes vegades no acaba de quedar del tot bé. El resultat és el de la foto: queda més o menys estètic però vam trobar-lo una miqueta sec; potser havia posat poca “crema” (formatge, sucre i ous) però també podria ser que no havien passat suficients hores i el tiramisú guanya amb el temps (bé, sense passar-se)

9 comentaris:

Ru ha dit...

Però avui ens menjarem, el gros, oi? Je je, je, que bien que lo pasemos.

Anònim ha dit...

JOder... cuándo toca que nos invitéis a nosotros... ahhhhhhhhhhhhhhjjjjj

Ro ha dit...

Ronto Vichi, pronto. Piensa que si tenemos en cuenta la "vitalidad" del Monti, hemos de encontrar un molde lo suficientemente amplio para el tiramisú ;))

Marc ha dit...

Otiaaaaa, quina enveja que em feu!! Què bò!! Molt bon profit, xiquets!! :)

Anònim ha dit...

Uhhhhhhhhhhh! El sopar boníssim. Tant el primer com el fricandó. El tiramisú també excel·lent. Ens ho vam acabar tot i mai millor dit. Pobre Ru que no va tenir carmanyola... juas!juas!

Anònim ha dit...

Oyes Ramuné! Que man dicho que hisisteis una sena i no mais invitau...A mi si men dan doy. La proxima vez vendré i llevaré un tiramisú Reny Pikot... Us habeis portado como la Rubia hija de puta que le di un cd presintau i no me lo devolvió. Hasta no he durmidu esta noche del disgusto. Ai ques guapo el Ramunéeeeee i le gustan musho las pesetas. Liluliluliluliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Anònim ha dit...

kabrones no meu cunvidat ni a mi ni a la meva amiga. Os odio tanto!!!!!

Ru ha dit...

Sapigueu, manguis, que amb el suquet del fricandó -que va enverinar a l'amigüito borroka- vam fer un arròs putamadre. Si és que, com diu l'Arguiñano: aquí no se tira nada!

Ru ha dit...

Laquetedije... ai, ai, ai, que la vamos a liar.

Pili, la propera vegada estàs convidada. Igual que double A i sa mare, que farem un sopar de germanor -i reconciliació.

Ara, no es lloguen habitacions per al rollete de després. Ein?