divendres, de març 10, 2006

Divendres, dia de mercat

Calamars frescos al mercatAvui he passat pel mercat amb la idea fixa de comprar calamars per sopar. Gairebé ja estan fets, però ara lamento no haver fet una foto de l'abans i del després. Sobretot per poder constatar gràficament com queda reduït un quilo de calamars després de coure!

La recepta és la de l'altra vegada, però aquest cop he decidit ser més generós amb els ingredients. Més ceba, més pebrot, més vi blanc i més tomàquet. L'objectiu és aprofitar el suquet que quedi per fer un arròs caldós un dia d'aquests...

6 comentaris:

Ro ha dit...

Ummmm... i això m'espera per sopar? què bo, Ru! això és un menjar i no el trist entrepà que m'he pres per dinar.

cerise ha dit...

Ro tens molte sort...
hummmmmmmmmmm una recepte "genial"

Anònim ha dit...

Supozu que al mercat aquest també tenen bisteles oi? doncs a comprar-ne per tenir-los a punt per la cuchipanda...

Anònim ha dit...

Fricandoooo!, fricando que é lu que é? És un mena de sopa hu kè?
Vulem bisteles con patatas de las gordas ein! No vulem ensalada kes todo agua, ni el tomate de cámara que és un negocio. Ai el Ramunéee kes guapo! També vulem Licol de floles (demana-li al Xinaku del teu veí)... i rapidito!

Anònim ha dit...

Ay! si yo viniere a sopar a la casa de vosaltres no em doneu les sobres dels calamars... Quina poca categoria, haurieu de procurar de deixar pel servei el suquillu dels calamars i si voleu fer un arros putamadre con su ajito torneu a comprar calamars, me entiendes?

Ru ha dit...

Mamones, Ramoncín, Pablito, Ewok:

El menú ja està decidit. De primer, macarronesputamadre, amb el seu pebrot, la seva cebollita, uhuhu, qué bien que lo pasemos. De segon bisteles de jabalín con patatas gordas i margarina caducada. I de postre, pastís, però de pastelería que el otro no me gusta. Oyes?