Ahir al mercat vaig veure uns calamars grossos i a preu raonable i vaig decidir fer-los avui per sopar. Només caldrà fer una mica d'arròs basmati per acompanyar-los i llestos. Hi deu haver mil maneres de fer-ho, però avui ho he fet així:
Ingredients:
- 1 kg de calamars
- 1 ceba de figueres
- 1 pebrot verd
- 3 alls
- Una mica de safrà
- Vi blanc
- Julivert fresc picat
- Una mica de tomàquet triturat
Elaboració:
Es pica la ceba i se sofregeix amb una mica d'oli. S'hi afegeix el pebrot tallat a trossos petits i més tard els alls picats. Es deixa sofregir una mica i s'hi afegeixen els calamars tallats a rodanxes. Es deixa que coguin una mica i s'hi posa el safrà i més tard el vi blanc. S'espera una estona i s'hi afegeix el tomàquet i es corregeix la sal i el pebre. Finalment s'hi posa el julivert picat.
He deixat el foc baix una bona estona -potser una hora- amb la cassola tapada, per evitar que quedessin durs.
Ingredients:
- 1 kg de calamars
- 1 ceba de figueres
- 1 pebrot verd
- 3 alls
- Una mica de safrà
- Vi blanc
- Julivert fresc picat
- Una mica de tomàquet triturat
Elaboració:
Es pica la ceba i se sofregeix amb una mica d'oli. S'hi afegeix el pebrot tallat a trossos petits i més tard els alls picats. Es deixa sofregir una mica i s'hi afegeixen els calamars tallats a rodanxes. Es deixa que coguin una mica i s'hi posa el safrà i més tard el vi blanc. S'espera una estona i s'hi afegeix el tomàquet i es corregeix la sal i el pebre. Finalment s'hi posa el julivert picat.
He deixat el foc baix una bona estona -potser una hora- amb la cassola tapada, per evitar que quedessin durs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada