
- El suc de 1/2 llimona
- 2 albergínies grans
- 1 culleradeta de sal
- 5-6 cullerades de tahina
- 2-3 grans d'all
- Julivert fresc
Elaboració:
1. Coure les albergínies a la brasa o al forn fins que la pell se socarrimi. Deixar-les refredar i pelar-les.
2. Picar en un morter els alls, la sal i el julivert.
3. Afegir-hi les albergínies i tornar-ho a picar tot suaument. Afegir-hi el suc de llimona i la tahina, i barrejar fins que quedi tot ben lligat.
4. Servir-ho en un plat fons, amanit amb oli d'oliva.
2. Picar en un morter els alls, la sal i el julivert.
3. Afegir-hi les albergínies i tornar-ho a picar tot suaument. Afegir-hi el suc de llimona i la tahina, i barrejar fins que quedi tot ben lligat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada