dissabte, de febrer 18, 2006

Pastissets àrabs

Pastissets àrabsAvui, després de molt temps hem tornat a comprar pastissets àrabs a la pastisseria Príncipe de Gràcia (Guilleries 10, cantonada amb el carrer de la Perla). Si teniu ocasió d'anar-hi no us ho deixeu perdre. Són una delícia de pasta de full banyada amb mel i farcida de fruits secs: ametlla, avellana, pistatxo, nous, anacards... Recomanem especialment el de nous, de forma romboïdal. Quina meravella!

Això sí, són densos i calòrics, de manera que compte...

7 comentaris:

Marc ha dit...

Torno a tenir gana... No se si és que quan entro m'entra gana o que m'entra gana i després entro ;)

S'hauran de provar els pastissets aquests, m'heu fet molta gana :) Gràcies per la informació!! :)

Ru ha dit...

Si t'agraden els fruits secs i la pasta de full, aquest és el lloc. És una pastisseria àrab que serveix de pastissets un munt de restaurants de Barcelona.

Marc ha dit...

Veuré si hi vaig, només pel simple fet de provar ja fa ganes :P

Heu estat al Restaurant l'Escola, de l'Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona? Sempre que hi he estat m'ha agradat. Probablement hi vagi aquest dijous...

Ro ha dit...

Gràcies Diguem-ne, ens apuntem el suggeriment, és aquest (href="http://www.ferhb.com/ca/") oi? Té molt bona pinta, i intentarem anar-hi. Jo havia anat a dinar algun cop a l'Escola
Universitària d'Hosteleria i Turisme-CETT
que està prop de la parada Mundet
(per la Vall d'Hebron) i la veritat és que estava molt bé

Marc ha dit...

Aquesta és, Ro :)

A mi m'agrada molt, la gent és molt agradable :) I la veritat que els alumnes són excel·lents...

Al de la CETT no se si hi he estat, potser fa molt temps :) La veritat és que a les escoles d'hostelatge s'hi menja moltíssim bé i els serveis són excel·lents :)

Anònim ha dit...

Vaig viure durant anys al pis de sobre de l'antiga pastisseria Principe que abans era a l'Avinguda Princep D'Astúries.
Cada matí em llevaba amb aquella oloreta que els pastissos d'en Mustafà (l'amo es diu així) desprenien.
Era increible veure com en Mustafà s'arreglava amb 3 metres quadrats per fer tota aquella pila de pastissets, el seu obrador era molt petit.
Un gran pastisser , molt recomanable si senyor ;-)

Ru ha dit...

Doncs quina alegria llevar-se cada dia amb aquella oloreta. D'això se'n diu un despertar dolç, sí senyor ;-)