dissabte, de gener 14, 2006

Dia 3: Buenos Aires

I continua plovent i fent fred: que no érem a l'estiu? Mullats hem visitat El Rosedal (una gran zona verda plena de rosers) a Palermo. Continua la mala sort: la Biblioteca Nacional tancada per vacances. I tampoc cal dir meravelles de la Pizzeria Los Inmortales (Lavalle, 745): la pizza de 4 formatges bé, però els ñoquis ... que insípids que són, a qui li poden agradar?
p.d. que bo que estava el Matambrito tiernizado de La Caballeriza...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabieu que a Montevideo fa un clima tropical que te cagas i un solete envejable??
Qui avisa no es traidor!

Anònim ha dit...

Oyeees! Amigüitos com que aquest any no tenim lote porteu-nos un tros de carn ben vermell d'aquest que tant li agrada a la Ro. Necessitem alguna cosa de berenar, per no tenir no tenim ni aquelles galetes de fusta de la marca Gullón. Ramuneeeeeeeeeé! Ramuneeeeeeé, oyes, oyes, que te gustan musho las pesetas! ay que es guapoooooo! mira que alta que soooooy!
Ayyyyy payoooooo traeme un regalito porque yo si me dan doy!!!! Hoy me voy a Montgat a les 5 de la mañana con mi amigüita. Uyyyyyyy! que bien que lo PASEMOS!!

Per cert, ja hem fet l'amic invisible. No sabem si el Ru podrà superar aquest trauma...

Bé, saludus des de Mundet avui els dos Mamones sols!

Ru ha dit...

Montevideo, Montevideo... no sé si al final hi haurà temps d'anar-hi. tot això és molt gran i el dia no té prou hores.

Parlant de carn, nengs, quins tips! I per berenar/esmorzar, res millor que les facturas i els vigilantes de la Baguette. Ara deixarem Ushuaia per anar al Calafate. Continuarem...