dilluns, de gener 16, 2006

Dia 6: Calafate

Cordero asadoEns hem llevat a Ushuaia amb una pluja fina i un dia gris, però afortunadament hem esquivat el mal temps camí de Calafate. Entre el vol i tot plegat no hem pogut dinar, però hem estat previsors. Una altra vegada La Baguette ens ha salvat el cul. Sort de los vigilantes i les facturas!
Cap a les 16:00 érem a Calafate, una petita ciutat que creix enmig del no-res i que acull tots els viatgers que volen visitar El Parque Nacional de los Glaciares, on hi ha el famosíssim Perito Moreno i el menys conegut glaciar Upsala. L'hotel és a 2 kilòmetres del centre, però s'hi pot anar passejant i vorejant la Bahía Redonda (Lago Argentino), observant les diverses espècies d'aus que hi viuen. Si no fos pel maleït vent, seria una passejadeta plàcida.
Hem anat a sopar molt d'hora, a les 19:30 perquè estàvem afamats. El lloc triat ha estat el que recomanen a Viatgeaddictes, La Tablita. L'elecció ha estat tot un encert, per la qualitat i el preu. El menú, ja conegut:


- Amanida completa (enciam, pastanaga, tomàquet, remolatxa, ou dur, mongeta tendra)
- Cordero patagónico
- 1/2 Bife de chorizo (arriba a ser sencer i no ho expliquem)
- Mousse de xocolata casolana


Tot plegat per 60 A$, 18 € tots dos. Demà, si tot va bé i el temps ens tracta bé, tindrem l'oportunitat de veure la que segurament és la glacera més coneguda del món: El Perito Moreno.