dimecres, de gener 11, 2006

Dia 1: Buenos Aires

Canviem de continent, d'hemisferi i d'estació: som a l'estiu però plou i refresca una mica.

Hem dinat a El Palacio de la Papa Frita (Lavalle, 954) un bife poblano: mini bife de chorizo (un tall del llom de la vedella molt gruixut) amb amanida i papes souffle (patates fregides inflades molt bones); de postre flam amb dulce de leche. Tot per 19 A$ per persona (uns 6 €). Hem tastat ja els gelats, a Freddo (Av. Santa Fe, 1600), de xocolata amb dulce de leche (n'hi ha moltes varietats) i xocolata amb ametlles i xocolata blanca.
Les llibreries, immenses i per tot arreu. A destacar El Ateneo, a l'Av. Santa Fe, 1850: un antic cinema (com el Coliseum de Barcelona) reconvertit a llibreria; diuen que és la més gran de llatinoamèrica.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

collons, quina enveja

Anònim ha dit...

Deixeu-vos de llibreries, asados de tira i cultura. Només ens interessa l'Argentina real. Com és la bombonera? És tant espectacular com diuen el Monumental de River Plate? Heu vist a El Diego pel carrer?

Ru ha dit...

Orio, jo no sé què passa en aquest país, que encara que intentis demanar poca cosa, mai no t'acabes els plats...

Pablito, ahir vam ser a la Bombonera. Francament, aquella mena d'emoció que sentiu els freakies futbolerus, jo encara l'espero. Però pel que pugui ser vam fotografiar l'estadi, la jeta del Maradona -que ningú diria que ho fos, l'escultor devia ser de River- i la samarreta de Boca que va regalar a un paio que té una botigueta. Al Diego (10) no l'hem vist ni al carrer ni a la tele, però ja ens hem informat: el seu programa és al canal 13. Tampoc hem vist el Calamaro, que des que s'ha reformat deu freqüentar poc els carrers. I al Menem... al Menem no l'ha vist ningú, que encara deu córrer amb els estalvis dels argentins a les maletes.

En fi, salutacions des de BA avui, des d'Ushuaia demà.

Fuet i mate ha dit...

Que bona es la gastronomia argentina. Nosaltres cada diumenge mengem Empanadas, tot i que pel migdia ens haguem clavat un asado jajaja