dijous, de setembre 29, 2011

Restaurant Món

Situat també al Món St Benet, dins l'Hotel Món, el Restaurant Món és una altra proposta gastronòmica molt interessant i més econòmica que el Restaurant Angle. Nosaltres hi vam sopar i, com que no hi havia molta gent, ens van permetre combinar un menú de temporada (per 35 €, inclou aigua, pa, vi de la casa i cafè, IVA inclòs) amb altres plats de la carta. El resultat va ser excel·lent, ens va agradar molt, tan el menú com la carta. El menú de temporada inclou:

  • Aperitiu del xef:

  • Caneló melós de carn amb ceps i foie :

  • Lluç suau d'alls i verdures de temporada:

  • Tallata de vedella amb aromes de tardor:

  • Torradeta de Sant Benet amb figues i essència de taronja:

Tot boníssim. I, com a plats de la carta, vam triar:

  • Pasta fresca amb salsa de múrgoles, ou a baixa temperatura i verdures de temporada:
  • Bacallà a la brasa, cuit a baixa temperatura amb samfaina. Va ser tot un espectacle la presentació perquè ens van fer la "brasa" al davant. Desprenia una oloreta a maria... que no acabàvem d'entendre i ens vam quedar amb ganes de preguntar el per què.

  • Amanida de fruites amb gelat de maduixa, un postre boníssim i molt ben pensat com alternativa a d'altres més ensucrats.

Aquí teniu la carta.
Carta del restaurant


5 comentaris:

La Taula d'en Bernat ha dit...

Ens anotem la recomanació! Tots els plats tenen molt bona pinta i està bé això que et deixin combinar el menú degustació amb plats de la casa. Normalment el menú degustació ha de ser per a tota la taula...

Fins aviat!
Anna

Ro ha dit...

Anna, que consti que allò de poder combinar les dues coses no sé si ho fan normalment. A nosaltres ens van dir que sí però perquè com hi havia futbol a aquelles hores no hi havia molta gent (havien trucat per sopar després del futbol!). Perquè sí, normalment han de fer degustació tots. En tot cas, les dues vies (cartes i degustació) eren ben bones

Anònim ha dit...

I'm trying to reach the writer of this blog but cannot find a way to send a note! I'm new to the blogosphere...How do I submit a private note?

George Tebresco

gt@myfoodrecruiter.com

El racó del llepafils ha dit...

La nova concepció de la gastronomia basada en els menús degustació és la millor experiència. M'anoto aquest restaurant, no el coneixia. T'invitem a que et passes pel nostre blog, de ben segur que t'agradarà! Ens seguim ;)!

http://elracodelllepafils.blogspot.com

Ro ha dit...

Llepafils, no us coneixíem però ja us tenim apuntats al nostre llistat de bloc gastronòmics: http://ataula.blogspot.com/2006/05/blocs-de-gastronomia.html

gràcies per visitar-nos