dilluns, de febrer 25, 2008

Cuines dedicat al pa

CuinesAquesta setmana el programa Cuines de TV3 el dediquen a l'elaboració artesanal de pans. Des del forn Baluard, al davant del mercat de la Barceloneta, ens ensenyaran com fer una sèrie de pans. Avui dilluns acaben de fer la coca de pa. I al llarg de la setmana faran pa de cereals, pa de pagès, xapata d'oli d'oliva amb sègol i pa Barceloneta.

Jo acabo de veure ara mateix com ha fet la coca de pa. El més curiós és veure el seu obrador: la seva "panificadora", com dóna forma al pa, com talla la massa, les formes que li dóna i el seu forn de llenya. Un altre forn tradicional per visitar i amb forn de llenya!

Forn Baluard. C/Baluard, 38-40, Barcelona (Barceloneta), 93 221 12 68. Fornera: Anna Bellsolà

ACTUALITZACIÓ. Tal com comenta el Pieter, els vídeos estan disponibles (de franc de moment però segons diu la web només els set dies posteriors) a vídeos a la carta de TV3: coca de pa, pa de cereals, pa de pagès, xapata d'oli d'oliva amb sègol, pa Barceloneta.

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Ep! Sempre em gravo el programa i me'l miro el vespre... Ja tinc ganes de veure'l!!!

Anònim ha dit...

Aquest prugram és un trunyu. Jo sóc fans del Cor de la ciutat i el cuines acaba amb la meva paciència. Tot i que des de que ja no surt el Narcís Crespo la nuvela ha perdut molt.

Ro ha dit...

Ja, ja, ja, meritxell però pensa que com a mínim dura molt poc, només uns minutets. Doncs el programa d'ahir dedicat al pa de cereals em va agradar molt

Anònim ha dit...

Sóc usuari d'una panificadora des de fa un parell d'anys i fa molt poquet que estic provant a fer el pa al forn, utilitzant la màquina per amassar.

En fi, que no veig mai el Cuines però avui he enganxat el final del programa. Concretament la caratula final amb un pa ben maco.

Total, que m'he posat a buscar els vídeos i, a part de trobar el teu bloc ;) els he trobat a la mateixa web de TV3, als vídeos "alacarta" (http://www.tvcatalunya.com/videos/286419).

Jo me'ls vaig a mirar ara, a veure si m'inspiren!

Enhorabona pel bloc!
--
pieter

Ro ha dit...

Moltes gràcies Pieter per l'adreça dels vídeos, he actualitzat l'entrada. No vaig veure l'opció dels vídeos i pensava que els vídeos "a la carta" era sempre una opció de pagament.