dissabte, d’octubre 06, 2007

L'Hortet

Pizza de polenta amb verdures, formatge de cabra i pesto de rúculaAhir divendres vam dinar un menú a l'Hortet, un restaurant vegetarià de Barcelona. El vam descobrir feia temps mitjançant la Raki i, des d'aleshores, hi hem anat en diverses ocasions i sempre ens ha agradat molt (bé, a mi més que al Ru, la veritat). Ahir vam escollir per dinar:
  • Bufet d'amanides (opció que sempre hi és) i estofat de llenties (boníssim) de primers i
  • Pizza de polenta amb verdures, formatge de cabra i pesto de ruca i Cus cus amb salsa de verdures i cigrons
  • Pastís d'ametlles i xocolata (tots dos)
Cus cus amb salsa de verdures i cigrons
Tot, beguda i pa integral per 9€. Molt recomanable: el menjar molt bo, molt ben presentat i un ambient molt agradable tot i que petit i s'omple ràpidament.

Pastís d'ametlles i xocolata
L'Hortet, restaurant vegetarià. C/Pintor Fortuny, 32, 08001 Barcelona, 93 317 61 89. Tots els migdies de 13 a 16h. Nits de dijous a dissabte de 20 a 23 h. Assessorament dietètic Odina Capo

9 comentaris:

Ru ha dit...

Anar-hi molt de tant en tant, encara. Ara, els discursets cantamañanas -els animals són els nostres amiguets i no ens mengem els amiguets- se'ls poden estalviar.
D'acord, jo no em menjo els amics, per això procuro no tenir tractes previs amb la carn quan encara és viva ;-)

Ah, i les receptes vegetarianes, que n'hi ha de tot tipus, mai superaran els excessos càrnics possibles.

Ru ha dit...

Ah, i altres vegades hi havíem menjat millor. Recordo un arròs amb verdures a anys llum del cus cus d'ahir.

Cristina ha dit...

Mmm, si posen a la pizza formatge de cabra, o sigui, que hi inclouen proteïnes animals, no són precisament vegetarians estrictes...llavors no veig a sant de què els discursets "cantamañanas"...

Ro ha dit...

Ni cas, Cristina, el Roger que està negatiu i punt. El lloc és molt recomanable i no són vegetarians restrictius. Únicament que ens vam trobar una senyora que tenia pensat fer una mena d'Escola de Nens (per fills de vegetarians) per fer activitats per vacances i mostrar els animalets (que són amics i no per menjar) i això el Roger no ho pot suportar. Jo tp sóc vegetariana (m'encanta la carn) però molts restaurants vegetarians són boníssims. De fet, ni tan sols el Roc, el petitó, és vegetarià pq ja menja pollastre, vedella i gall d'indi (i llet humana, jo, jo, jo)

Gemma ha dit...

Jo també he anat a l'hortet i sempre hi he dinat molt bé! Molt recomanable, de veritat.

Ru ha dit...

Escola de nens... Secta, es diu secta!

latecadelateta ha dit...

Avui hem anat a dinar a L’hortet, hem menjat molt bé, això que no som pas vegeterians nosaltres, però ens a encantat. Gràcies

Anònim ha dit...

M'encanta l'Hortet.
Sempra s'hi menja molt bé.
És un dels meus restaurants preferits!
El recomano a tothom, encara que no siguin vegetarians (que jo tampoc ho sóc) perque la cuina es de molt bona calitat, sana, natural i boníssima!

Ro ha dit...

Ai, sí, es dina molt bé. Jo també tinc ganes de tornar!