dimecres, d’abril 26, 2006

Menjar a Argentina (gener 2006)

Asado de tira a  La CaballerizaDe Barcelona a Argentina: comencem a plantejar el recorregut del viatge

Dia 1: Buenos Aires: el primer dia, el Palacio de la Papa Frita, els gelats

Dia 2: Buenos Aires: la primera parrillada a La Caballeriza

Dia 3: Buenos Aires: continua plovent. Anem a la Pizzeria Los Inmortales i tastem els ñoquis

Dia 4: Ushuaia: naveguem pel Canal Beagle fins la illa H. Sopem a La Casa de los mariscos

Dia 5: Ushuaia: visitem el Parque Nacional Tierra del Fuego i el Museo del Presidio. Sopem a Gustino

Dia 6: Calafate: sopem a La Tablita

Dia 7: Calafate: visitem el Perito Moreno (Parque Nacional de los Glaciares)

Dia 8: Calafate: Altres glaceres com l'Upsala, Bahia Onelli ... Sopar a La vaca atada

Dia 9: De Calafate a Buenos Aires: Centro de Interpretación Histórica de Calafate. Sopem a Los Inmortales (Buenos Aires)

Dia 10: Buenos Aires: Barrio de San Telmo. Dinem a Territorio Bar. Al vespre anem a Palermo i dinem a Cabernet

Dia 11: Adiós mi Buenos Aires querido: Casal de Catalunya a Buenos Aires. Ens acomiadem amb gelats

1 comentari:

Fuetimate ha dit...

Choripan, vaciopan, sandwich de milanesa completa o una napolitana. Un sadwich de bondiola amb provoleta, una pascualina de caballa o de bledes i les empanades. Els asados, el locro, els geleats. Argentina és tot un espectacle gastronòmic