Ahir per sopar vam aprofitar un parell de lloms de salmó congelats per fer una papillota, que mai trobàvem el moment. Va ser una cosa improvisada i, per tant, no teníem massa ingredients més per acompanyar-la, però ens en vam sortir molt bé.
Primer vam sofregir lleugerament una pastanaga i una ceba tendra tallades en juliana, mentre el forn s'escalfava. Després vam posar el paper d'alumini amb un raig d'oli, les verdures a sobre, el salmó salpebrat i un raig de vi blanc. Vam tancar el paquet hermèticament i el vam posar al forn durant uns 18 minuts. Va quedar molt bé, cuit just al punt i amb el contrast de la pastanaga, més crua.
Primer vam sofregir lleugerament una pastanaga i una ceba tendra tallades en juliana, mentre el forn s'escalfava. Després vam posar el paper d'alumini amb un raig d'oli, les verdures a sobre, el salmó salpebrat i un raig de vi blanc. Vam tancar el paquet hermèticament i el vam posar al forn durant uns 18 minuts. Va quedar molt bé, cuit just al punt i amb el contrast de la pastanaga, més crua.
3 comentaris:
Tiene muy buen aspecto.
he seguit una recepta de tv3/cuines molt similar, però em sembla molt que hagués quedat millor la que publiques.
Ho provaré la propera vegada.
David
Jo de vegades faig papillota de verdures amb formatge blau. El formage es desfà i es barreja amb el suc qudeixen anar les verdures... boníssim!
Publica un comentari a l'entrada