divendres, d’abril 28, 2006

London IV: The Chinese experience

The Chinese experienceSeguint una altra excel·lent i documentada recomanació de Nopisto, un vespre que érem pel Soho vam anar a sopar a The Chinese Experience (Shaftesbury Avenue, 118-120). El restaurant fa justícia al nom i el menú a meitat de preu (11.50 £) del vespre val realment la pena. Es compon de 5 entrants, un primer i 5 segons, tots prou abundants per quedar tip i prou variats per fer-te una idea de la gastronomia xinesa una mica elaborada.
A destacar especialment les vieires arrebossades i acompanyades d'all fregit; l'ànec rostit, acompanyat de ceba tendra i cogombre; el pollastre amb salsa tailandesa o el xai cruixent a l'estil mongol. I menció especial a les mongetes tendres, primes i només saltejades, en un punt de cocció perfecte, amb bolets i carn.
Un sopar degustació pausat, amb la sorpresa de plats desconeguts que anaven arribant i d'alguna explicació sobre la manera de menjar-se'ls. El descobriment de gustos i textures i la constatació que la cuina xinesa, afortunadament, va molt més enllà del que estem acostumats a veure. No hi va haver postre, però tampoc hi cabia...

Enllaç a les fotos

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Me alegra que os gustase. Cuando uno recomienda algo lo hace siempre con la mejor intención, pero nunca sabes si vas a acertar.

Anònim ha dit...

Xinacus de merda. Aquesta nit al Uddon volem menxar pizza quatre estacions. Los fideítos crudos os los meteis por el...

Per cert, on són les fotos de la Feria d'abril? Rozarito que arte tienes!!! i tu Ru nenaza quatre ulls te vas a cagar vestidito de cordobés...

Ru ha dit...

Si haguéssim anat a la Feria de abrí, per descomptat i únicament per interès sociològic, us ensenyaríem les fotos. Però no hi hem anat perquè les màfies no ens agradaen i els capos que s'autoatorguen una representativitat que no tenen de cap manera, només amb l'objectiu d'engrandir el seu infame negoci, ens fan vomitar. Visca els Altres andalusos!