dimarts, d’abril 11, 2006

La carmanyola d'avui

No sempre hi ha temps per cuinar, o simplement no ve de gust, de manera que tenir un congelador assortidet et salva els migdies d'haver de menjar ranxo en algun tuguri d'aquells que s'obstinen a banyar els plats en salses més abundants que saludables.

A més, normalment té la mateixa dificultat fer menjar per dos que per quatre, i hi ha plats que, per la dedicació que requereixen, no se solen fer només per a un dia. És el cas del fricandó, segons la recepta de l'Oriol -que no em cansaré de recomanar-. N'havíem fet ara ja no recordo quan i en teníem de congelat amb l'objectiu de poder-nos-el endur un dia per dinar a la feina. Només hem hagut de fer una mica d'arròs basmati -simplement bullit, si es vol barrejar amb la carn, i amb una mica de mantega i parmesà, per exemple, si es menja a part- i ja tenim una carmanyola insuperable.
L'únic problema és que ja no tenim fricandó al congelador... però encara ens queden les verdures per al cus-cus!