divendres, de maig 26, 2006

Croquetes

croquetesAhir vam anar a casa de la Loli i del Bisteles i vam poder gaudir d'un sopar excel·lent. Voldria destacar sobretot les croquetes (les de la foto) que eren boníssimes. No és un dels plats que més m'agraden precisament perquè de vegades, si no són molt casolanes i estan molt ben fetes, no m'entusiasmen; però aquestes, per al meu gust (i per a la resta de comensals), eren perfectes. Li vaig preguntar el secret a la Loli (no ens enganyem, el Bisteles només havia ajudat a fer la forma) i em va comentar que, en lloc de beixamel, utilitzava el propi brou de coure la carn (a més amb una mena de "cocido" excepcional que li donava molt de gust a la carn). El resultat: unes croquetes molt denses, amb molta carn i sense beixamel (el que menys m'agrada de les croquetes). Excepcionals! Ru, hem d'aconseguir la recepta concreta i fer-ne!

8 comentaris:

Ru ha dit...

Pel que fa ala forma, diu el Bisteles que el secret són les aixelles: poses una mica de pasta a cada aixella i fas moviments circulars amb les espatlles, una mica com si vulguessis arrencar el vol...

Anònim ha dit...

Oyes!!
La tècnica que vaig fer servir és la mateixa que feien antigament a un forn de portal de l'àngel per fer ensaimades jojojojo

Anònim ha dit...

Realment estava tot molt bo, les croquetes ummmm, que ricas las cocretas! i els bolets farcits deliciosos. Com deiem al cau: Felicito als intendents!

Anònim ha dit...

ja ves, por 4 mierda croketas ke se notava ke te kagas ke eran de la "kocinera"...i encima ni pikan ni na....vaya mierda!!el proximo dia me traere un bukata de jamon del bueno!!
p.d no tenian ni bravas!!

Anònim ha dit...

esas kroketas ja estan kadukadas!!

Unknown ha dit...

Aixo ho tinc pendent de fer!
pero m'han dit que has de ser un as amb les culleres i no aixelles ;-) jejeje

TENEN UNA PINTA BONIIIIIISSIMA! :D
FELICITAATS

http://vidaculinaria.blogspot.com

No tot són postres ha dit...

Voleu que us digui quin és el secret per donar forma a les croquetes?
A casa meva em diuen que soc una explotadora de menors!! La meva filla i alguna amiga seva se n'encarreguen de fer-ho. Després els dono dinar croquetes a les dues i ja està.
Em presento: dolça
http://nototsonpostres.blogspot.com

Ro ha dit...

Dolça, ens apuntem la idea: quan creixi una mica els nostre fill, li farem fer! Ja t'hem apuntat al llistat de blocs gastronòmics.