divendres, de juny 02, 2006

Restaurant Unicornius

cRicardo NunoAvui he dinat a un vegetarià que s'anuncia com a 100% biològic, és a dir que utilitzen productes d'agricultura biològica. I m'ha agradat molt. És el Restaurant Unicornius. Està en ple centre, entre Catalunya i Universitat (Jovellanos, 2, entre Pelai i Tallers) i, a més a més, fan activitats culturals.

El menú està format per puré o gaspatxo (avui hi havia crema de pastanagues i ceba), bufet d'amanides, plat calent, pa (molt bo, integral amb sèsam) i postres. També es pot sopar de dijous a dissabte. Els quatres plats del menú són 10 €, però també pots fer mig menú (només dos plats) per 8 €, o un bufet d'amanides o d'altres combinacions. La beguda a part.

Jo he pres un mig menú format per un plat calent (verdures guisades amb arròs basmati i salvatge, molt bo) i un postre (un flam molt casolà). Hi havia tres plats calents per triar (a més els tenen exposats i així pots veure la pinta que fan) i molta varietat de postres (tots molt seductors). Les amanides també feien molt bona pinta. És a dir, molt recomanable: l'ambient molt agradable (música clàssica de fons) i el menjar molt bo. Repetiré segur.

2 comentaris:

Ru ha dit...

Oyes, i jo què?

Sàpigues que he dinat uns macarronesputamadre, fets amb uns sofregit de ceba, all, julivert, orenga, pebre, tomàquet, conyac i carn picada. De postre un iogurt La Fageda de maduixa i tot plegat contemplant una magnífica vista de Barcelona/Sant Adrià/Badalona, amb el mar de fons.

Anònim ha dit...

Oyes Ruuu,

el macarronesputamadre, són putamadre perquè porten all, que lo sepas! Que l'ajito és molt bueno, per això si els fas
CON SU AJITO, tot queda millor.