Pa de llet (amb massa mare) + pernil dolç + Flor de Esgueva + formatge emmental ratllat.
Sembla que la massa no sigui ben cuita, però no és això: el formatge, en fondre's, ha impregant la massa i li ha conferit tot el gust intens del formatge manxego. Una delícia.
divendres, de febrer 20, 2009
Pa de llet farcit de pernil i formatge
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
20 comentaris:
Mara de deu que boooooooo.
bueno y despues de escribir dos palabras en catalan( es que se hablarlo pero no escribirlo) decdirte qye aquí estoy intentando no pegarle un mordisco a la pantalla, por que es que la foto invita ha hacerlo. debe estar delicioso, y con flor de esgueva que es de mis quesos preferidos ummmmmmm.
Un besazo y buen fin de semana
Bonissim!!!!! Aquesta recepta haig de provar-la!!! pt!
Bon cap de setmana!
Im-pressionant!!! Aquest jo també l'hauré de provar! Però quina pintaaa!!! Se'm fa la boca aigua! ;)
Uau, la foto del "corte" és espectacular! Vénen ganes de clavar mossegada a la pantalla, je je je... es nota perfectament com s'ha fos el formatge i s'ha barrejat amb tota la molla de pa.
No he tastat mai aquest formatge, serà qüestió de buscar-lo ;)
Un bloc molt interessant! A mi m'agrada molt cuinar i segur que hi trobaré bones idees!
L'aniré seguint!
Oh quina pinta!!!
Primera vegada que em passo pel teu blog, una meravella i quina raó tens amb això de "Perquè som el que mengem i menjar és tan important com riure, viatjar o estimar". : )
Salutacions des de terres gèlides!
quines receptes mes bones!!Soc una "viciosa" de la cuina".
Amb la pasta filo, un parell de fulletes, untas amb un pincell olivada al forn i es treu quan estigui cruixent! ja veuras que bo com aperitiu i ho poses amb una forquilla de fusta (sembla suru)
una abraçada
Ui, perdoneu el retard, anem una mica despistats.
Us animo a totes que proveu de fer-lo, és francament bo i recorda molt els croissants de pernil i formatge. Hem fet algun intent posterior amb altres formatges sense tanta entitat i, francament, no és el mateix, de manera que us suggereixo que en trieu un ben potent, que us agradi especialment i ja veureu com surt...
Salut!
Mmmmmm,se´m fa la boca aigua.quan faré jo uns panets com els vostres???? buaaaaa
Al meu nen el faría tant feliç si em sortissin bé les barres.....
petons
Sensacional, simplement.
Salutacions.
Mmmm! Ja m'imagino l'oloreta del pa calent i se'm fa la boca aigua. Devia estar deliciós i té una pinta fantàstica!
Quina pinta!!Llàstima que no ho podré pas tastar mai!!!
Sóc nova en aquest món del blog... però espero anar coneixent-vos a tots!!
Salut!
Jooooo! que me paso todos los días por el blog, haber si actualizamos, que ya va tocando.
Hola, et felicito per la teva feina a l'hora de fer una llista de blocs gastronòmics. Em serà molt útil. Per cert, aprofito l'avinentesa per fer una mica de propaganda:
esmorzarsdeforquilla.blogspot.com
Ignasi
(i bon profit!)
que bueno, un bocadillo con todo incorporado, tiene una pinta increible, se podia oler desde la pantalla, volvere a tu blog, es muy interesante,
besos,
pity
Hola Roser... llevas tanto tiempo sin publicar, que me he pasado a ver si estas bien.....
Espero que solo sea trabajo, lo que te mantiene alejada del blog.
Un beso muy fuerte
Bea
Sí, Bea, estamos bien, pero tenemos abandonadísimo el tema del blog. Yo estoy con una panza ya de 40 semanas y el peque que no quiere salir.
El Ru, con un cambio de dieta (de repente se volvió diabético!) que seguramente nos hará repensar el blog cuando nos pongamos a ello.
Eso sí, seguimos leyendo todos los blogs de cocina que podemos.
Un beso
Ostres, porteu molt sense publicar... esteu tots bé?
Gràcies a tots pels comentaris.
Estem una mica de parèntesi amb el bloc, a veure si tornem un dia d'aquests. Entre que el menú ens ha canviat una mica (el Ru diàbetic) i el nou membre (un petitó amb quasi 2 mesos ara) no trobem el moment.
Intento, això sí, estar al dia de la resta de blocs que anava mirant.
Moltes gràcies
Quite interesting really.This is really great..
Publica un comentari a l'entrada