dijous, de juliol 03, 2008

El bloc dels viatges

El bloc dels viatgesL'altre dia ens van comentar que ens citaven a El bloc dels viatges, un bloc que, com especifica el seu propi subtítol, recull diaris, quaderns, blocs i webs de viatges en català. És una iniciativa molt encertada d'Eduard Balsebre que també té altres blocs de viatges ben interessants.

Si voleu preparar a consciència el pròxim viatge o només voleu llegir relats apassionats, no us oblideu de visitar-lo. Al mateix bloc també proposen escriure'ls si voleu publicar una ressenya sobre el vostre quadern, diari, bloc, àlbum de fotos o relat de viatge. Animeu-vos!


2 comentaris:

Aleix ha dit...

Hola, Ro! No deixo d'admirar-me de la quantitat de pans que arribeu a fer i de la varietat que hi ha. A casa meva gairebé no en mengem. Compro una baguette quan hi ha ou ferrat o algun guisat amb suquet i pa de pagès quan fem pa amb tomàquet, però fora d'això poca cosa conec. Però a través dels vostres blogs m'estic adonant que hi ha un munt de pans diferents i sembla que tots són deliciosos...

Per cert, tens una preciositat de fill, i això de fer-li un blog és una gran idea. Quan sigui més gran li farà molta gràcia...

Una abraçada!
Anna (de la Taula d'en Bernat)

Ro ha dit...

Sí, en mengem molt de pa. Però que consti que el que fem, mengem el mateix dia però la resta el congelem. Sempre mengem pa per esmorzar que podem fer-lo a casa. I una llesqueta per dinar o per sopar també sol caure. Que bo que està!