dimecres, de setembre 12, 2007

Premi Bloc solidari

Premio Blog solidarioHem rebut per part de la Mar de Baixa gastronomia el Premi Blog solidario. Moltes, moltes gràcies. El premi és una mena de cadena on has de destacar altres blocs que tu consideres remarcables per alguna raó, fins a un màxim de set. Ja fa dies que llegeixo a altres blocs que ho han fet i la veritat és que resulta una pràctica molt útil perquè, d'aquesta manera, accedeixes a altres blocs que potser no coneixies i així fas la descoberta d'algun de nou i t'enganxes; és al·lucinant la quantitat de blocs de cuina que hi ha, jo intento limitar-me a uns quants però cada dia en surten més d'interessants!

Tot i que ha estat molt difícil perquè estic enganxada a molts blocs, la meva tria és la següent (de fet, la majoria són dels primers blocs que vaig començar a llegir ja fa més d'un any):

pistoYnopisto, perquè són uns clàssics que llegeixo des del començament i sempre em descobreixen coses noves; a més per les seves recomanacions de restaurants per viatges o de productes que moltes vegades hem tastat amb molt de gust.

encantadísimo, per les recomanacions de restaurants propers i per les fotus que són tota una enveja, malgrat que no hem pogut anar a la majoria i encara els tenim com a pendents.

bcn mon amour, per les seves receptes, que n'he fet unes quantes i han quedat molt bé, i pels viatges i les seves compres.

la cuina de casa, perquè els seus postres són increïbles de bons i encara em sorprèn com poden fer-se aquestes postres a casa sense ser un professional. Les fotus una meravella també.

¿Te quedas a cenar? pels seus meravellosos pans i tots els productes diferents d'altres països que va comentant. Feia temps que pensava que l'havia tancat i fa poc vaig descobrir que continuava i em va fer molta il·lusió

Cerise divagando en la cocina, per l'enveja que em dóna el seu hort i tot el que fa amb aquests productes i els meravellosos pans que fa amb la seva panificadora (vam plantejar-nos la possibilitat de comprar-nos una però de moment encara està pendent)

De cuina, dels últims a enganxar-me, pels seus interessants passejos per la Boqueria i el resultat final dels plats.

Las normas para entregar el premio preven que se escriba una entrada sobre el premio recibido y se les otorgue a otros bloggers (pueden ser hasta 7), avisándoles de que han recibido este premio para que lo entreguen a su vez a más bloggers

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies. Nos hace muchísima ilusión que nos nombres, ¡Y en primer lugar!

Imagino que ahora tendremos que seguir la cadena y hacer lo propio en nuestro blog ¿Es así?

Muchas gracias de nuevo

Gemma ha dit...

Moltes gràcies pel premi!

Anònim ha dit...

Aiba!!! pero si no había visto esto!!! :)
Es increíble ver como la gente lee lo que uno escribe... muchas gracias!!
Yo me paso por aquí desde hace mucho, desde hace semanas lo hago de otra manera (ya que, desde que vivo en Barcelona, además practico el catalán!!)