dissabte, d’agost 18, 2007

La fonda d'en Pep (Vielha)

restaurantD'aquests primers dies de vacances vull destacar La Fonda d'en Pep, a Vielha, la Val d'Aran. Tal com comenten aquí, el lloc és molt recomanable. Es defineixen com "codina catalano-aranesa" i aquí vam fer un molt bon menú de migdia de dissabte per 18 € + IVA. De les quatre possibilitats que oferien per primers i per segons, vam gaudir del següent: de primers, "amanida de cabra gratinada amb vinagreta de fruits secs"

amanida
i "raviolis farcits de ceps". De segons, "botifarres de la Vall a la graella" i "llaminera (solomillo) de porc ibèric a la mostassa i mel"

solomilloLes postres també excel·lents, un "pastís de poma amb gelat", boníssim i molt casolà i un "brownie amb gelat" també molt bo. De fet el menú semblava gairebé carta però més barat. Molt bon ambient, tracte i menjar. Molt recomanable.

La Fonda d'en Pep. Av. Pas d'Arro, 52, 25530 Vielha (Val d'Aran), tel. 973 642 654.

5 comentaris:

starbase ha dit...

Quina bona pinta i més per aquest preu. Llàstima que ja he acabat les vacances...

Xavi ha dit...

Si tornes per la vall d'aran aprofita per visitar el restaurant zurbaran, a bossost. Està molt bé i la qualitat de la cuina és superior a aquesta que expliques i mostres en fotos. Clar que el preu segur que és més car.

Anònim ha dit...

vaig estar pasant una setmana de sky a baqueira.em van recomanar varis restaurants de tota la vall
la fonda d´en pep va ser el millor de tots per qualitat,servei,entorn i profesionalitat,els seus huevos rotos con foie y ceps o els que porten pernil iberic son una pasada.les amanidas tambe son excepcionals.
malt record del rte la lucana i el moli de vielha

Ro ha dit...

Gràcies a tots pels suggeriments. Si tornem a passar per allà, tindrem ben presents les vostres idees.

julia ha dit...

estem molt satisfets,el restaurant es precios molt ben decorat amb de gust,el menjar quina pasada els ous trencats amb foie una delicia ,elsolomillo de bou amb foie es mantega pura ,molt bon servei personalitzat per tota la familia d´en pep tornarem gracies per tot