diumenge, de gener 07, 2007

Regals de reis gastronòmics

Corpus de la cuina catalanaAquest any també hem rebut regals gastronòmics. De llibres, el Corpus de la cuina catalana, de l'Institut Català de la Cuina (regal meu al Ru), de Columna. Conté més de 900 receptes de la cuina catalana tradicional ordenades alfabèticament i també amb índex. És una mena de catàleg exhaustiu dels plats de la cuina tradicional catalana, un inventari del patrimoni popular gastronòmic català. Les receptes estan explicades amb molta claredat i amb les possibles alternatives. Fins i tot el llibre porta un plàstic protector per utilitzar-lo a la cuina.

L'Oriol ens ha regalat un fantàstic joc de ganivets Esteel perquè el Ru no pugui dir que no té eines bones per cuinar:
ganivets

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo abans de cuinar provaria primer aquests ganivets tant guapos amb el Sordito, la del Xandal i si m'apures amb alguna Juani que altra del veïnat

Anònim ha dit...

Per cert, vaig veure anunciat el llibre, pero no em vaig decidir. Val la pena comprar-lo?

Anònim ha dit...

i per tallar la xinita a katxitos!!

Ro ha dit...

Manel, el llibre a mi m'agrada molt. Són les receptes de tota la vida, les considerades de la "cuina catalana" explicades amb possibles variants. A mi sí que m'agrada i de fet, ja l'hem regalat dos cops el llibre. Val la pena, tot i que d'aquí a un temps segur que fan una 2a edició més completa. Fulleja'l abans per si de cas.