Ahir, més enllà de tradicions, vam fer pasta de full farcida de verdures i bacon. La recepta inicial va sortir d'un llibre de l'Arguiñano, però la vam variar una mica: sense beixamel ni carbassó, però amb bacon i alls tendres. Només cal passar per la paella amb una mica d'oli els alls tendres, els espàrrecs verds i el porro. Després s'hi afegeix el bacon a trossets i es posa tot plegat sobre una massa de pasta de full fresca. Es doblega sobre ella mateixa -ens va semblar que n'hi havia prou amb una, però es podria fer amb dues- per posar-la al forn fins que estigui ben daurada. Ah, teníem formatge per posar-lo dins, però me'n vaig oblidar. I ja era massa tard -la massa estava tancada- quan la Ro m'ho va dir. Però va quedar molt bé, molt gustós.diumenge, de desembre 25, 2005
Pasta de full amb verdures
Ahir, més enllà de tradicions, vam fer pasta de full farcida de verdures i bacon. La recepta inicial va sortir d'un llibre de l'Arguiñano, però la vam variar una mica: sense beixamel ni carbassó, però amb bacon i alls tendres. Només cal passar per la paella amb una mica d'oli els alls tendres, els espàrrecs verds i el porro. Després s'hi afegeix el bacon a trossets i es posa tot plegat sobre una massa de pasta de full fresca. Es doblega sobre ella mateixa -ens va semblar que n'hi havia prou amb una, però es podria fer amb dues- per posar-la al forn fins que estigui ben daurada. Ah, teníem formatge per posar-lo dins, però me'n vaig oblidar. I ja era massa tard -la massa estava tancada- quan la Ro m'ho va dir. Però va quedar molt bé, molt gustós.
Cuinat per
Ru
Temes
Receptes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada