A Ushuaia hem descobert el sol i una meravella de paisatge. Hem visitat el Parque Nacional de Tierra del Fuego i el Museo del Presidio. Molt interessants les dues coses.
A nivell gastronòmic també tot ha anat rodó. Per dinar hem tastat el Cordero fueguino al asador i el vacío a la parrilla. El "vacío" és una altra part de la vedella que està excel·lent i a 9 pesos, és a dir, menys de 3 € una peça de carn gruixuda, sucosa i molt bona; el xai també molt bo. Tot això al Restaurante Moustacchio, a l'Av. San Martín, el carrer comercial on es concentra tota l'activitat.
A la nit vam descobrir un lloc pijín, però de preus correctes, que recordava més la cuina d'aquí (o la internacional en general) que ens va fer gràcia tastar: Gustino (Maipu, 505). El menú, disponible a la seva web, va ser:
-Paté casero de cordero al licor de miel con tostadas de pan saborizado, hojas verdes y radiccio.
-Queso camembert sobre torre de hojaldre con degradé de hojas y vinagreta de mostaza.
-Salmón rosado con juliana de verduras y salsa de mostaza.
-Ravioli de Verdura en aceite de perejil, rúcula y láminas de pecorino.
-Semifreddo de Tiramisú con mascarpone, café expreso y un toque de licor de café.
-Nirvana de chocolate y café - Mousse de chocolate blanco y negro en salsa de café y su masa crocante. El nirvana de xocolata està boníssim...
A nivell gastronòmic també tot ha anat rodó. Per dinar hem tastat el Cordero fueguino al asador i el vacío a la parrilla. El "vacío" és una altra part de la vedella que està excel·lent i a 9 pesos, és a dir, menys de 3 € una peça de carn gruixuda, sucosa i molt bona; el xai també molt bo. Tot això al Restaurante Moustacchio, a l'Av. San Martín, el carrer comercial on es concentra tota l'activitat.
A la nit vam descobrir un lloc pijín, però de preus correctes, que recordava més la cuina d'aquí (o la internacional en general) que ens va fer gràcia tastar: Gustino (Maipu, 505). El menú, disponible a la seva web, va ser:
-Paté casero de cordero al licor de miel con tostadas de pan saborizado, hojas verdes y radiccio.
-Queso camembert sobre torre de hojaldre con degradé de hojas y vinagreta de mostaza.
-Salmón rosado con juliana de verduras y salsa de mostaza.
-Ravioli de Verdura en aceite de perejil, rúcula y láminas de pecorino.
-Semifreddo de Tiramisú con mascarpone, café expreso y un toque de licor de café.
-Nirvana de chocolate y café - Mousse de chocolate blanco y negro en salsa de café y su masa crocante. El nirvana de xocolata està boníssim...
1 comentari:
Ah, una altra cosa a destacar del Museo del Presidio és l'entranyable història del Petiso Orejudo, un encant de noiet que va tenir l'honor de ser-hi confinat amb només 16 anys, després d'haver torturat i assassinat 7 o 8 criatures. El malparit 'marcava' les seves víctimes clavant-los un clau al cap i anava a l'enterrament per comprovar que el clau encara hi fos. Una joia, en definitiva... Si teniu dubtes sobre el per què de 'orejudo', mireu-vos la foto.
Publica un comentari a l'entrada