diumenge, de gener 08, 2006

Dinar patagònic

Demà marxem finalment cap a Argentina, i per anar fent boca hem anat a dinar al Caleuche, Horno Patagónico, al Raval. Ja hi havíem estat una vegada a l'estiu i ens va agradar molt. Hi fan pizzes, amanides i pastes a l'estil italoargentí i amb forn de llenya.
Hem demanat una provoleta (formatge provolone amb oli i orenga al forn), una amanida Auquirico (espinacs frescos, nous, xampinyons crus i bacon, amb vinagreta de mel i vinagre de Mòdena) i una pizza Ché (rúcula, olives negres, mozzarella, formatge de cabra i tomàquet confitat). Tot era molt bo, però si haguéssim de tornar a triar, demanaríem una pizza individual i potser una empanada als entrants, o unes papas al horno. La que ens han portat era molt grossa i ens ha costat acabar-nos-la. Si hi aneu a l'estiu quedeu-vos a la terrassa, que les dues vegades que hi hem estat hem vist que el local té alguna mena de problema amb la ventilació. Per tota la resta, molt recomanable.