Demà marxem finalment cap a Argentina, i per anar fent boca hem anat a dinar al Caleuche, Horno Patagónico, al Raval. Ja hi havíem estat una vegada a l'estiu i ens va agradar molt. Hi fan pizzes, amanides i pastes a l'estil italoargentí i amb forn de llenya.
Hem demanat una provoleta (formatge provolone amb oli i orenga al forn), una amanida Auquirico (espinacs frescos, nous, xampinyons crus i bacon, amb vinagreta de mel i vinagre de Mòdena) i una pizza Ché (rúcula, olives negres, mozzarella, formatge de cabra i tomàquet confitat). Tot era molt bo, però si haguéssim de tornar a triar, demanaríem una pizza individual i potser una empanada als entrants, o unes papas al horno. La que ens han portat era molt grossa i ens ha costat acabar-nos-la. Si hi aneu a l'estiu quedeu-vos a la terrassa, que les dues vegades que hi hem estat hem vist que el local té alguna mena de problema amb la ventilació. Per tota la resta, molt recomanable.
Hem demanat una provoleta (formatge provolone amb oli i orenga al forn), una amanida Auquirico (espinacs frescos, nous, xampinyons crus i bacon, amb vinagreta de mel i vinagre de Mòdena) i una pizza Ché (rúcula, olives negres, mozzarella, formatge de cabra i tomàquet confitat). Tot era molt bo, però si haguéssim de tornar a triar, demanaríem una pizza individual i potser una empanada als entrants, o unes papas al horno. La que ens han portat era molt grossa i ens ha costat acabar-nos-la. Si hi aneu a l'estiu quedeu-vos a la terrassa, que les dues vegades que hi hem estat hem vist que el local té alguna mena de problema amb la ventilació. Per tota la resta, molt recomanable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada