Entre les múltiples ocupacions de cada dia, tinc la de fer i donar el puré de verdures al meu fill. I la seva gestió no és gens fàcil. Per no haver de preparar aquest àpat cada pocs dies, un dia en faig molt i el congelo, aprofitant així el brou de verdures que queda per als cereals de la nit. Avui ha estat, però, el meu rècord de tàpers: n'han sortit deu, més el que s'ha menjat avui. Normalment en faig la meitat. I la recepta? doncs una mica el de sempre i tot barrejat: bledes, patates, carbassa, carbassó, ceba, porro i pastanaga (juntament amb la mongeta tendra, tot i que avui no n'he posat). Tot sense sal, per cert. Congelo a part la carn ja tallada a trossets: pollastre, vedella o gall d'indi, que afegeixo el mateix dia després de cou-re-la a la planxa, per conservar-ne millor les propietats. No sé si guardar-ho així al congelador és el millor, en tot cas hi ha també qui de vegades fa els potitos directament, com Apicius que té una molt bona secció de menjar per a nadons. Vaig corrents a fer els panellets!
dimecres, d’octubre 31, 2007
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Ai que records. Jo feia exactament el mateix amb canija. Ara se suposa que menja de tot, jeje.
Besets
El reciente concurso de microrrelatos de Frikitecaris ha llegado a su fase de votaciones.
Les recordamos que es su derecho, y su privilegio, el emitir el correspondiente voto. Para poder hacerlo vayan a la siguiente entrada y sigan las instrucciones allí descritas. Por otra parte, el hecho de haber participado con algún relato (si es el caso) no les exime de sus derechos.
Les agradecemos su participación.
Filosofoenparo,
Comité de concursos y ediciones de Frikitecaris.
Publica un comentari a l'entrada