Aquest és el segon pa que hem fet amb la panificadora. Està fet amb l'altre preparat del Lidl que vam comprar. N'hi havia un de pa integral, però vaig llegir que alguns no el consideraven molt bo i per això no n'he comprat.
PA RÚSTIC
350 ml. d'aigua
Preparat del Lidl: Bread baking mix Bauernbrot. El contingut és el següent:
harina integral de trigo (73%), harina de centeno (14%), masa madre seca, sal yodada, levadura seca, agentes de propulsión: glucono-delta-lactona, carbonato sódico, agente del tratamiento de harina: ácido ascórbico
Panificadora Moulinex: programa 3 (pa francès), 750 gr. i crosta torrada. El resultat també molt bo però potser el de pipes tenia més gràcia tot i ser molt similars.
Ja que el tema del pa ha pres un nou protagonisme amb la compra de la panificadora, estic refent el meu llistat de blocs gastronòmics i crearé una entrada independent per als blocs que dediquen un apartat específic al pa. Hi aniré afegint els que vagi descobrint.
Ja que el tema del pa ha pres un nou protagonisme amb la compra de la panificadora, estic refent el meu llistat de blocs gastronòmics i crearé una entrada independent per als blocs que dediquen un apartat específic al pa. Hi aniré afegint els que vagi descobrint.
1 comentari:
Potser és més bo el de pipes, però tampoc difereixen gaire. Ara, d'aquest tampoc en queda ja ni una engruna...
Publica un comentari a l'entrada