dilluns, d’octubre 29, 2007

Magdalenes

magdalenesFa temps faig fer uns muffins o magdalenes de nous i xocolata, que van quedar molt bons. Però l'altre dia vaig seguir la recepta de magdalenes de Marta, de Los fogones de mi casa. Hi ha un munt de receptes de magdalenes, però vaig triar aquesta i la veritat és que surten molt bones.
MAGDALENES

250 gr. de farina
250 gr. de sucre
75 cc. d'oli d'oliva (la recepta, però, diu de girasol)
125 cc de nata
1 sobre de llevat royal
3 ous
la pell d'una llimona

Es barregen els ous, sucre, pell llimona, nata i l'oli. S'afegeix la farina amb el llevat i es deixa reposar la massa uns 20 minuts a la nevera (el secret perquè pugin). Forn ben calent, de baix i uns 20-25 minuts. Surten unes 12 magdalenes

He tingut present els consells que dóna Marisa a Cocina fácil sin gluten: forn ben calent, el foc ha de venir de baix i, sobretot, deixar reposar la massa a la nevera un mínim de 20 minuts. Així s'aconsegueix que les magdalenes pugin. Les meves no fan molt bona pinta, però estaven molt bones i eren molt esponjoses

3 comentaris:

Marta ha dit...

T'han quedat estupendísimes. La masa madre, serveix per a que aguantin millor el temps, pero si les claves en un tupper a la nevera, veurás com t'aguanten un fum de temps molletes.

I no digues que no t'han quedat maques. Es veuen molt be. un consell, just abans de possar-les al forn, posa-li una culleradeta de sucre blanc per sobre de les magdalenes. Veurás que be et queden.

Besets

Cristina ha dit...

Home, sí que fan bona fila, no les menyspreïs...em sembla que també és important no barrejar gaire els ingredients: la massa ha de quedar més aviat grumosa. Ah, i jo també li poso el sucre per sobre, je, queda boníssim ;)

Gemma ha dit...

A mi també em sembla que fan bona pinta! A més, segur que estaven boníssimes :) Els conselles de "Cocina facil sin gluten" són genials!