Fins al moment, la meva xocolata favorita (i també la del Ru) és la Nestlé Eclat Noir aux éclats de fèves de cacau, una xocolata negra (mínim 70%), combinació de cacaus amb bocins de cacau caramelitzats. Segons el web de Nestlé és de la prestigiosa varietat de cacau Arriba d’Equador.
No sé quina varietat és però us puc garantir que és deliciosa i, a més, es pot trobar als súpers, però no a tots! I fa un ràbia quan no la trobes...
No sé quina varietat és però us puc garantir que és deliciosa i, a més, es pot trobar als súpers, però no a tots! I fa un ràbia quan no la trobes...
2 comentaris:
Xocolata, què dir... m'agrada quasi tota, n'estaria menjant tot el dia si fos inconscient ;)
Una abraçada amb flaire (ara no estic segur de si és diu així) de xocolata i seguiré menjant també la que dius, que és molt més que bona :)
És també la meva favorita! La primera vegada que la vaig veure va ser a Andorra i des de llavors, sempre que vaig torno carregada amb 4 o 5 taules de xocolata.
Publica un comentari a l'entrada