divendres, de març 24, 2006

Londres

LondresNou viatge i noves perspectives gastronòmiques: per Setmana Santa anem a Londres. Però és una ciutat amb prou interès culinari per ella mateixa o només ho és per l’enorme oferta de cuina de tot el món?
Pel que llegeixo, Londres té els pubs, les sopes angleses, el Shephered´s pie (pastissos de carn picada), els Fish and chips, les Backed patatoes (patates a la graella), les Sausages and mash (salsitxes amb puré de patates), Corniesh pastrie (empanadilla de pasta de full farcida de carn i patates), els sandwiches, l’esmorzar típic anglès, els formatges (Cheddar, Stilton, Cheshire, Leicester, Sage Derb), el Ploughman's Lunch (pa cruixent, formatge i salsa dolça), els diferents tipus de pudding, el té amb pastes, el rosbif i pudding de Yorkshire, l’Steak and kidney pie (trossos de carn de vaca i ronyons de porc cuits amb pasta de full) ...

Alguna recomanació?

9 comentaris:

Ru ha dit...

...trossos de carn de vaca i ronyons de porc cuits amb pasta de full... Aquest sí que és el teu plat! Ummm, aquesta foto em sona ;-)

Anònim ha dit...

Home podrieu anar-hi amb La que te dije i la seva companya de classe... la bronca la teniu assegurada tot el viatge.
Recordeu que el més important a Inglaterra és saber diferenciar bé entre bistec i bistel:

1-Bistec: pequeño i fino
2-Bistel: Gordo, lu menus un dedo de gordo i con su grasita i su ajito puta madre

Recordeu que al Fish and chips les patates bones són "las gordas"
Cuidadu con los pakistranis i els indius que són muy abarisios i practican la usura...

Anònim ha dit...

Crec que "haurieu de procurar" suspendre el viatge perquè un dels ídols de la Ro va tenir "una mala tarde". Ahir l'helicopter on anava el Valdano es va estimbar a Méxic, D.F. Per sort... no va passar res i d'aquí uns mesos tornarà a donar la tabarra.
Un altre dels filòsofs favuritus de la Ro, l'Ángel Cappa, va ser linxat per l'afició del seu propi equip de la 4ª divisió argentina.
Tingueu una mica de respecte colla de descreguts i deixeu el viatge per més endavant...quan la Ro pugui viatjar amb calma...sense el neguit per l'estat de salut dels dos pensadors més importants d'aquest segle.

Ru ha dit...

Els ídols de la Ro... pensava que volies dir tota aquella colla d'intel·lectuals solvents, guies espirituals les obres dels quals, haurien de poblar tots els prestatges de qualsevol biblioteca filosòfica solvent ;-)

PD. Bisteles, que es lo que es?

Anònim ha dit...

A londres, kina colla de originals, ke passa ke no keden habitacions,o rooms, a marina d´or ciudad de vacaciones o ke???
au va si feu un viatge el feu i si no us kedeu a sanadrian ke total.....

Anònim ha dit...

Ei!!!

De Londres us recomano dos restaurants que estan força bé. Un és Wagamama (Wagamama.com) i l'altre és Busaba (london-eating.co.uk). Tots dos són cuina Taí, força bé, però una mica cars.

Apa! k vagi bé!

Ru ha dit...

Finalment un comentari assenyat!

Gràcies Raki, ho tindrem molt en compte. La Ro tenia referències del Wagamama i veig que és una cadena, o sigui que n'hi haurà uns quants. Segur que hi anem. Ja m'estic mirant el menú i, el que entenc, té molt bona cara...

Anònim ha dit...

Alguna recomendación:

El Pakistaní barato del que todos hablan es New Tayyab, en Whitechapel 83 Fieldgate St. 020 7247 9543. llevaos una botella de vino (se puede) y decid que os den de comer. No os arrepentireis.

En plan Chino:

Royal China tiene varias sucursales y su Menú Dim-Sum de medio día es imbatible. Branches :40 Baker Street, W1 (7487 4688); 3 Chelverton Road, SW15 (8788 0907); 13 Queensway W2 (7221 2535); 68 Queen's Grove, NW8 (7586 4280) 30 Westferry Circus, Canary Wharf, E14 (7719 0888). Canary Wharf tube/DLR/Westferry DLR.

Más interesante el Chinese Experience,(118 Shaftesbury Avenue (Soho). London W1D 5EP. Tfno: (020) 7437 0377. No cierra) en pleno corazón de Chinatown y con mucha competencia local, pero que no se corta con sus gangas infrecuentísimas en esta ciudad que está más cara que nunca: el largo y divertido menú a mitad de precio (11,50 libras) a la hora de la cena. El pollo envuelto en hoja de pandan, el cordero crujiente a la mongol, el pato aromático crujiente al estilo de Szechuan, el pollo con salsa tailandesa, la vieira con sal y pimenta... y bastante más en ese menú de lo más recomendable.


Fast Food: Hay mucha mierda, pero a mi nunca me han fallado:

Pizza Express y Ask para, obviamente pizzas; Wagamama para noodles chinos (muy divertido) y Pret a Manger para sandwiches.

Y si teneis tiempo echad un vistazo por el Borough Market.

Ro ha dit...

Muchas gracias Nopisto! Nos apuntamos todas tus recomendaciones y ya comentaremos qué tal nos va.