Abans d'ahir vam fer amanida de pasta, ahir arròs i avui, que no tenia massa ganes de cuinar, un entrepà completet.
Hi ha espinacs frescos, tomàquet -tallat a rodanxes i també sucat al pa-, una mica de mahonesa, un pit de pollastre tallat a filets, salpebrat, cuit a la planxa amb una miqueta d'oli i finalment tallat a tires, i una mica de formatge holandès.
El resultat encara no el coneixem, però la pinta és suculenta...
Hi ha espinacs frescos, tomàquet -tallat a rodanxes i també sucat al pa-, una mica de mahonesa, un pit de pollastre tallat a filets, salpebrat, cuit a la planxa amb una miqueta d'oli i finalment tallat a tires, i una mica de formatge holandès.
El resultat encara no el coneixem, però la pinta és suculenta...
3 comentaris:
Mmmmmmmm, te molt bona pinta :) Se m'ha fet la boca aigua :P Bon cap de setmana!!
mmmmmmmmmmmmmmm ......... mmmmmmm
las fotos son estupendas..
Dan gana de pegar un bocado ..
Hola i benvinguda. He de confessar una cosa, però no li diguis a ningú: les fotos van quedar millor que el bocata. Era bo, però li faltava alguna cosa, algun detallet...
Publica un comentari a l'entrada