Aquí teniu una petita variació a la recepta de pa francès, que és molt bàsica però dóna molt bon resultat: afegir mantega. La fórmula la va trobar el Ru (que és qui s'encarrega últimament de fer el pa) i ha quedat boníssim: es nota una mic el gustet a mantega i està més esponjós.
PA FRANCÈS AMB MANTEGA
Aigua: 275 ml.
Sal: 2 cullerades de cafè
Farina: 465 g.
Llevat de forner (en pols): 1 cullerada de cafè
Mantega: un trosset (a ull)
Panificadora Moulinex, programa 3, 750 gr., crosta daurada
5 comentaris:
M'estic pensant de comprar una panificadora, i no sé perquè sospito que aquest blog em será de gran ajuda....
És molt interessant, i així que tingui un minutet, us tindré als "favorittis"!
Una abraçada,
Sara, si et compres al final la panificadora mira't sobretot l'apartat de Blocs sobre pans i panificadores: http://ataula.blogspot.com/2007/10/blocs-sobre-pans-i-panificadores.html
moltes gràcies, així ho faré! Potser la cosa no vagi tant ràpida com m'agradaria, però quan em decideixi (i convenci a algú que jo em sé de posar més trastets a la cuina), sereu els primers en saber-ho!
Hola Ro,te ha quedado muy rico este pan y bonito blog,he estado ojeando un poco tus recetas y son fantasticas,por eso cuando puedas te pasas por mi blog,que tengo un regalito para ti.
BESINESS!
Ro, vengo a visitarte desde la cocina de Irene, y a felicitarte por el premio tan merecido que te ha dado.
Un besin,
Soraya
Publica un comentari a l'entrada