COCA DE LLANDA
4 ous
300 gr. sucre
200 gr. farina
1 sobre llevat químic (Royal)
100 gr. ametlla molta (també es pot fer servir coco ratllat)
250 ml llet
125 ml oli oliva
Ratlladura de llimona
Una mica de canyella
Es barregen els ingredients: ous, sucre, llet, llimona, canyella; a continuació l'ametlla i l'oli. Per últim la farina i el llevat. Es posa a forn ben calent uns 30-45 minuts.
dimecres, de gener 16, 2008
Coca de llanda
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
5 comentaris:
Todavía no he probado a hacer la coca y mira que se ve rica. A ver si un día de estos me animo.
Un saludo
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm q rico.
saludos
olga
Eps! Començo a trobar coques de llanda a tot arreu :)
A veure si també m'animo a provar-ho jo! I amb coco... boníssima!
Molt bona eixa coca me encanta la de coco.
Puc ficarla en el face "Cuina del Cabanyal" ? gracies
Antonio,
Per descomptat, pots posar-la allà o vulguis. Tots els continguts del blog estan sota llicència cc-by-nc
Publica un comentari a l'entrada