dimecres, de gener 16, 2008

Coca de llanda

Coca de llandaL'altre dia vaig fer aquesta recepta de Los fogones de mi casa i ha estat tot un èxit: és com la clàssica coca però amb un sabor més contundent, una mica com de tarta de santiago (perquè porta ametlla molta) i amb el regust de la llimona. De fet, la Marta comenta que es pot substituir l'ametlla per coco i també queda bona (ho he de provar!). La recepta és la següent (a la seva entrada teniu la versió per termomix).

COCA DE LLANDA

4 ous
300 gr. sucre
200 gr. farina
1 sobre llevat químic (Royal)
100 gr. ametlla molta (també es pot fer servir coco ratllat)
250 ml llet
125 ml oli oliva
Ratlladura de llimona
Una mica de canyella

Es barregen els ingredients: ous, sucre, llet, llimona, canyella; a continuació l'ametlla i l'oli. Per últim la farina i el llevat. Es posa a forn ben calent uns 30-45 minuts.

5 comentaris:

Rosa ha dit...

Todavía no he probado a hacer la coca y mira que se ve rica. A ver si un día de estos me animo.
Un saludo

Recetas al instante ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm q rico.
saludos
olga

Gemma ha dit...

Eps! Començo a trobar coques de llanda a tot arreu :)
A veure si també m'animo a provar-ho jo! I amb coco... boníssima!

Unknown ha dit...

Molt bona eixa coca me encanta la de coco.
Puc ficarla en el face "Cuina del Cabanyal" ? gracies

Ru ha dit...

Antonio,

Per descomptat, pots posar-la allà o vulguis. Tots els continguts del blog estan sota llicència cc-by-nc