Ahir vaig dinar un dels tres menús que proposa l'Udon: el Ramen a nena (podeu veure la carta a la web). És bastant bo i molt saludable. Aquest menú porta:
- Chicken ramen (a la dreta): ramen -el fideu prim estil xinès- en brou tradicional japonès elaborat amb una base de soja, mirin (vi d’arròs dolç) i dashi (brou tradicional japonès elaborat amb alga kombu i bonítol sec laminat), amb pit de pollastre, espinacs i ceba tendra. Molt bo, a més el pit de pollastre tenia molt bon gust.
- Yasai itame (a l'esquerra): verdures de temporada saltejades al wok i amb sèsam. Bones, però em van agradar més les verdures amb tempura que vam tastar l'altre dia
5 comentaris:
N'hi ha que dinen a l'Udon i n'hi ha que dinen en un tuguri anomenat Soteras. Endevé que injusta és la vida!
"uhhhhhhhhh! Ramuné... a ver si me invitas a la cantina del Solteras ques todo agua"
Desagraït amb lu bé que t'he tractat sempre... com si fossis el meu fill. Això d'agafar 2 panets s'ha acabat. Uiii! Quin disgust!
el udon ese es pa mdernillus i pijas, ke me lo ha dicho un amigo ke konoce al primo de uno ke una vez komio alli!
Veig que hauré d'anar un dia d'aquests, perquè no pot ser que encara no hagi provat aquests fideus dels quals parleu tan bé.
Publica un comentari a l'entrada