dimarts, de maig 27, 2008

Magdalenes de xocolata

magdalenes de xocolata

Un altre recepta de magdalenes de la Marta. Tal com ella diu, surten molt tendres però per al meu gust (golosa que sóc) poc dolces, segurament per la xocolata pura sense sucre. Un altre cop les faig sense la xocolata o poso trossets de xocolata (potser blanca que és més guarra i dolça) dins.

MAGDALENES DE XOCOLATA (Los fogones de mi casa)
250 gr. de farina
75 gr. cacau en pols (jo he posat Valor, que no té sucre)
275 gr. de sucre
250 gr. d'oli oliva
75 ml. de llet
1 sobre de llevat químic (Royal)
3 ous (la recepta diu 3-4)
ratlladura de llimona (no en tenia i no li vaig posar)

Tot i deixar la massa 20 minuts a la nevera, posar el foc de sota i no obrir el forn, no van pujar molt. Això sí, eren molt tendres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Parece que están moi boas isas magdalenas. Se non fora tan mala cociñeira intentaba facelas na casa.

Bicos

Marta ha dit...

Jo no les pose mai a la nevera y el foc normalment el pose dalt i baix. I aixó que el meu forn no te turbo, jajaja. La proxima vegada, prova a no ficarles a la nevera, a veure que pasa.

Besets

La Taula d'en Bernat ha dit...

Una aclaració: em podries explicar la duferència entre les magdalenes i els muffins que ara estan tan de moda?

Ro ha dit...

Pili, anima't que és ben fàcil.

Marta, seguiré els teus consells, com a mínim no trigaré tan de temps per no aconseguir res. Això de dalt i de baix m'ho apunto, a veure si em surten tan macos com a tu la propera vegada. Tot i que potser em decanto pels muffins que has posat avui.

Anna, justament Marta que és una experta en magdalenes en parla d'això a la seva nova entrada d'avui. El muffins serien les nostres magdalenes però en l'estil nord-americà més o menys entenc jo (els de l'Starbucks, no?), més densos, no tan esponjosos. I per fer-los recomanen que només es donin uns 10 moviments al barrejar-los, mira el que diu la Bea, que n'ha fet uns quants.

Gemma ha dit...

Jo també hi posaria xocolata blanca... com més viciós millor!

Ja he fet la vostra recepta pel pa de nous! Boníssim i mooooolt fàcil! Vaig agafar la recepta del pa de llet, amb les quantitats idèntiques, i vaig afegir nous i panses a ull (vaig ser bastant generosa ;)) Resultat: un pa deliciós que ens vam cruspir en un sol dia! Fet a llesques i torrat al grill amb una mica de melmelada per sobre... estava de mueeeerteee!
Ja m'he fet una fan de la màquina. Malament, perquè això significa un gasto a la vista :(
Moltes gràcies pels consells i ara... a pel següent! Em ve de gust fer-ne un que es faci al forn per poder-li donar forma de barreta o de panet... encara haig d'acabar de triar la recepta.

Grine ha dit...

Qué buena pinta tienen esas magdalenas... Tendré que probar esta receta que el chocolate es uno de mis vicios ocultos ;)