Ahir vam anar a sopar a casa dels cunyats i ens van fer un menú exquisit. De primer, gambes amb una salsa boníssima, feta a partir de brou de peix amb una picada de pinyons torrats, all, julivert, llorer, bitxo, pebre blanc i pa fregit.
De segon, el lluç farcit de la fotografia: entre els lloms del lluç hi havia salmó fumat, pernil dolç i formatge, tot això sobre una capa de patates i ceba. Una delícia.
I de postres...
De segon, el lluç farcit de la fotografia: entre els lloms del lluç hi havia salmó fumat, pernil dolç i formatge, tot això sobre una capa de patates i ceba. Una delícia.
I de postres...
gelat de torró de Xixona: es fa bullir mig litre de llet, s'afegeix una tauleta de torró de Xixona esmicolat, a continuació mig litre nata líquida i dues cullerades de sucre. Tot ben batut i es posa en motlles que posem al congelador. Estava molt bo.
3 comentaris:
Podries donar-me la recepta del lluç farcit. És que té molt bona pinta.
Bé, pensant-ho bé, dels tres plats.
Gràcies.
Lluç farcit: a la peixateria dius que el lluç te'l preparin per aprofitar els lloms i la resta (caps, espines) les utilitzes per fer un fumet amb ceba, alls, llorer i julivert per exemple. Fregeixes abans les patates i les cebes i després ho poses tot a la safata com a la fotografia: una mica d'oli, el llit de patates i cebes, el lluç salpebrat i farcit de formatge, pernil dolç i salmó fumat i per damunt poses una mica de vi blanc i també una mica del fumet. I al forn, no sé, depèn de la potència que tingui i com us agradi. Més o menys és això.
Publica un comentari a l'entrada