Ahir, més enllà de tradicions, vam fer pasta de full farcida de verdures i bacon. La recepta inicial va sortir d'un llibre de l'Arguiñano, però la vam variar una mica: sense beixamel ni carbassó, però amb bacon i alls tendres. Només cal passar per la paella amb una mica d'oli els alls tendres, els espàrrecs verds i el porro. Després s'hi afegeix el bacon a trossets i es posa tot plegat sobre una massa de pasta de full fresca. Es doblega sobre ella mateixa -ens va semblar que n'hi havia prou amb una, però es podria fer amb dues- per posar-la al forn fins que estigui ben daurada. Ah, teníem formatge per posar-lo dins, però me'n vaig oblidar. I ja era massa tard -la massa estava tancada- quan la Ro m'ho va dir. Però va quedar molt bé, molt gustós.
diumenge, de desembre 25, 2005
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada