Una de les coses que fan el retorn més planer és poder reprendre els vells hàbits. I això que a Berga no ens calia fer pa perquè encara se'n pot comprar de qualitat.
Després de ressucitar la massa mare, que havia estat en letàrgia durant quatre llargues setmanes, aquest és el primer pa. Recepta clàssica de pa de campanya, només que substituint la farina de sègol per integral de força.
Després de ressucitar la massa mare, que havia estat en letàrgia durant quatre llargues setmanes, aquest és el primer pa. Recepta clàssica de pa de campanya, només que substituint la farina de sègol per integral de força.
3 comentaris:
Doncs com la farina, heu tornat amb molta força. Quin pà més maco.
Ja us esperava!
Bonisim aquest pa.... jo l'he preparat a la meva manera.
Gracies per ensanyarlo.
mònica: queda oficialment inaugurat el curs, també pel que fa als pans. N'anirem parlant ;-)
rosaisabel: el millor d'aquestes receptes és que tots les adaptem una mica i el resultat és sempre diferent. He vist el teu pa i té una pinta immillorable. Felicitats.
Publica un comentari a l'entrada