Després de ressucitar la massa mare, que havia estat en letàrgia durant quatre llargues setmanes, aquest és el primer pa. Recepta clàssica de pa de campanya, només que substituint la farina de sègol per integral de força.
dimecres, d’agost 20, 2008
Tornar a casa
Després de ressucitar la massa mare, que havia estat en letàrgia durant quatre llargues setmanes, aquest és el primer pa. Recepta clàssica de pa de campanya, només que substituint la farina de sègol per integral de força.
Cuinat per
Ru
Temes
Berguedà,
Botigues,
Panificadora i pans
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Doncs com la farina, heu tornat amb molta força. Quin pà més maco.
Ja us esperava!
Bonisim aquest pa.... jo l'he preparat a la meva manera.
Gracies per ensanyarlo.
mònica: queda oficialment inaugurat el curs, també pel que fa als pans. N'anirem parlant ;-)
rosaisabel: el millor d'aquestes receptes és que tots les adaptem una mica i el resultat és sempre diferent. He vist el teu pa i té una pinta immillorable. Felicitats.
Publica un comentari a l'entrada