VICHYSOISSE DE POMA- 4 pomes Golden
- 3 porros
- 50 gr. de mantega
- 1/2 litre de llet
- 1/2 litre d’aigua
- Sal i pebreRentem i tallem en trossos petits les pomes i els porros i els posem a la cassola amb la mantega desfeta. El tenim més o menys un quart d’hora, remenant de tant en tant. A continuació afegim la llet, l’aigua, i el salpebrem. Ho deixem un quartet d’hora més. Després es tritura i es passa pel xino.
El pitjor va ser passar-la pel xino, de tal manera que al final ho vaig deixar tal qual i la veritat és que no quedava tan suau ni tan maco com hauria de ser, però el gust continuava sent molt bo. És una bona alternativa a la vichysoisse tradicional i amb un gust excel·lent i una mica sorprenent. A Cuina amb compte els va quedat molt maca la fotu perquè a més de passar-lo pel xino, van posar de decoració unes làmines de poma tallades primetes amb la mandolina i fregides.
1 comentari:
Ei, jo també tinc aquest llibre i he preparat aquesta recepta! Oi que és bona?
Publica un comentari a l'entrada