Aquesta és una altra recepta de magdalenes que he provat aquests dies i també surt molt bona. De fet és una recepta que he trobat a molts blocs, fins i tot amb noms diferents, crec que l'originària és de Iabaroni, però jo la vaig trobar a Los fogones de mi casa, a Cocina fácil sin gluten (on surten els consells de com fer magdalenes) i, també a La cuina de casa. La recepta és la següent:
MAGDALENES DE NATA
350 gr. de farina
250 gr. de sucre
250 ml. d'oli (la recepta diu de gira-sol però jo l'he posat d'oliva)
100 ml. de nata
1 sobre de llevat royal
4 ous (250 gr. diu la recepta)
Ratlladura d'una llimonaBarrejar els ous i el sucre, afegir la pell de la llimona i barrejar, a continuació la nata i l'oli i barrejar. Per últim, el llevat i la farina. Es deixa refredar a la nevera un mínim de 20 minuts. Forn ben calent, foc de baixa i fins que estiguin. Van sortir 23 magdalenes.
5 comentaris:
T'han quedat molt bé! Oi que surt bona aquesta recpeta? I els consells van molt bé :)
Tenen molt bona pinta. Provaré de fer-les! Si no us importa posaré un enllaç al vostre bloc des del meu bloc de receptes.
ei !! quines magdalenes, pero el millor és el plat. la meva amiga els té iguals !!! són macos eh! de caixa catalunya eh?? no anem ni a Ikea.....
quina nata és? nata liquida per muntar o nata per cuinar moltes gràcies!
Respecte a la nata, no tinc ni idea. Suposo que vaig comprar la que em va fer més gràcia. Crec que la diferència és el % de greix, la de muntar deu tenir més (i segurament ser més gustosa). Però no estic segura. Jo diria que vaig utilitzar la de muntar, però si la fas amb l'altra tb deu sortir bo.
Publica un comentari a l'entrada