divendres, de novembre 09, 2007

Forn Barcelona Reykjavik

ummm quin pastissetAquest pastisset el vaig comprar ahir al Forn Barcelona Reykjavik un forn que vaig descobrir al bloc de l'Iban. És una meravella de botiga, almenys d'aspecte perquè encara no he tastat els seus pans (i trigaré poc). Només hi vaig passar, vaig veure la botiga (en un lloc ben bonic de Barcelona i amb uns productes molt atractius (a la seva web es pot fer una ullada virtual) i pel que fa a les seves pastes... una delícia. Jo em vaig decantar per aquesta (totes tenien una pinta excel·lent) perquè estava farcida de poma i tenia canyella. De fet, em va recordar una mica a les Chelsea buns que havia vist al bloc d'Iban (¿Te quedas a cenar?), una recepta que he d'intentar fer algun dia.

Al Forn venen diferents tipus de pa, tot ecològic i fins i tot em van comentar que venien farines. També em vaig fixar que oferien la possibilitat de comprar un àpat; ahir hi havia un arròs integral amb verdures per una mica més de 4 €. Potser els productes no són molt barats però el que sí semblen és de qualitat i elaborats artesanalment i amb carinyu. Pel que fa al pastisset que vaig menjar, una delícia, molt bo, el preu era per pes i no va arribar a 2 € (i pesava, eh? no era lleugeret!). Em sembla que tornaré aviat.

Barcelona-Reykjavik. Obrador de pa. Obert de dilluns a dissabte de 10:00-21:00. Carrer Doctor Dou, 12, 08001 Barcelona. http://www.barcelonareykjavik.com

ACTUALITZACIÓ: Justament el mateix dia visitava el mateix forn LittleGrassHopper, i va fer una entrada molt detallada i molt ben documentada (quina enveja de compra!)

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Es genial que cada dia més, gent de fora pugui ensenyar-nos tantes delicies!

gemma ha dit...

Tenen uns panets de tomàquets assecats al sol i xampinyons boníssims!

elcullerot ha dit...

un pa d'espelta del bo i de veritat

Gemma ha dit...

Deu ser bo, però visualment aquesta pasta no és gaire maca, no trobes? :)

jordi ha dit...

proba el brioix de formatge es una pasada

Anònim ha dit...

Avui he comprat un pastisset com el de la foto, i era simplement deliciòs. També he comprat pa de kamut i es el millor pa que he menjat mai!!!!!