Avui he fet una petita variació a la clàssica "coca": he afegit poma per dalt. El resultat excel·lent. També últimament he incorporat el "paper de forn" al recipient i així, a més de poder treure'l amb més facilitat, normalment evita que es cremin els pastissos. Una altre dels ingredients que faig servir últimament és la farina integral que també dóna molt bon resultat. La recepta és la següent:
Coca amb poma
Coca amb poma
3 ous
1 iogurt de llimona
3 mesures (de iogurt) de farina integral + 1 sobre de llevat
2 mesures de sucre
1 mesura d'oli
Es barregen tots els ingredients i finalment es posa una poma per decorar, al damunt, juntament amb sucre (jo n'he posat de blanc i de morè)
5 comentaris:
Espero que l'arribaré a tastar...
Fantàstica la pinta d'aquesta coca... però quanta estona de forn i temperatura? Gràcies!
El temps al forn varia depèn del teu forn i del recipient, el meu crec que 30-40 minuts. Quan sembli que pot estar, el punxes amb un ganivet i si surt net és que ja està. Crec que el vaig posar a 180-200º (el meu forn no és molt precís). De fet, cal aconseguir que no estigui ni molt poc fet (és fastigós) ni molt fet (es cremaria o en tot cas no quedaria tan esponjós)
Una pinta boníssima!!!
Ideal per un diumenge tardo-matinal.
Gràcies per l'aclariment. Més que res és que no volia que se'm cremés la poma... Amb la bona cara que fa!
Publica un comentari a l'entrada