- 12 sopars per quedar bé, de la Magda Carlas (Barcelona: Edicions 62, 2003), perquè té molt bones idees i,
- A la taula ... al primer crit!: com es menja al Matarranya del Bergantes a l'Algars (Calaceit: Kalat-Zeyd Associació de Dones i Consumidors, 2004). El vaig comprar en un viatge per la comarca del Matarranya i recull receptes d'allà.
A aquest grup de llibres cal afegir d'altres que els tinc per "fer bonic" (i perquè no hi caben a l'altra habitació) al menjador: una col·lecció de El País, i alguns llibres sobre gastronomia d'alguns països, el d'els EUA és ben curiós. Són aquest:
3 comentaris:
Deu n'hi do! Només tenim en comú el d'en José Andrés!
Carai!
Sòc un afeccionat, no en tinc ni un 25%!
El d'en Jose Andrès també el tinc :)
No teniu els de l'Isma? en la foto no el veig.
El de l'Isma també el tenim (el primer només), entre els Arguiñanos i el José Andrés (secció "llibres mediàtics")
Publica un comentari a l'entrada