Avui he fet la recepta d'ahir. Bé, de fet vaig començar a fer-la la tarda abans: cal posar els maduixots (200 gr.) amb el suc d'una taronja i 50 gr. de sucre (al final no vaig posar la llimona ni res més). Així es deixa macerar a la nevera fins avui, que l'he passat per la batedora i llestos! (no l'he passat pel xino perquè no calia). El resultat és ... fantàstic, un sabor boníssim, una sopa dolça i molt fàcil de fer. He afegit gelat, un Häagen-Dazs de Cookies & Cream. Però el gelat quedava una mica diluït, no sé, potser la propera vegada no n'hi poso.
dissabte, d’abril 28, 2007
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Hola,
Jo la faig amb una mica de mel i una mica de pebre negre molt.
La ideia és fer en sopa una recepta de Arzak: maduixots amb pebre verd.
Salutacions
Publica un comentari a l'entrada