divendres, d’abril 27, 2007

Sopa de maduixots amb gelat

maduixotsAcabo de veure al programa Cuines de TV3 una recepta que he trobat molt interessant i senzilla. De fet recordo haver menjat alguna cosa similar fa temps en algun restaurant. Us presento la recepta molt abans de fer-la (a veure si puc aquest cap de setmana) i adaptada als meus gustos. És del restaurant Bilbao (c/ Perill, 33, Barcelona, 93 458 96 24) i, amb les meves petites variacions, queda de la següent manera (la recepta tal qual la trobareu a l'enllaç de Cuines:

SOPA DE MADUIXOTS AMB GELAT
400 gr. de maduixots
Suc de 2 taronges
Suc de mitja llimona
100 gr. sucre
Gelat

En un bol es posen els maduixots tallats a trossos, el sucre, el suc de la taronja i la llimona i es deixa macerar 24 hores a la nevera. Al dia següent es tritura amb el túrmix i es passa pel xino. Emplatem posant boles de gelat damunt d'aquesta crema.